Monday, October 08, 2007


Pohjosen sertinhakureissu on takanapäin ja ilman sertiä jäätiin. Itseasiassa ei ollu edes läheläkään. Reissuna kummiski mukava. Oli rattosaa matkaseuraa ja kiva kyläillä maatuskan ja unelman luona. Joo ja nähdä pohjosen mopsiporukkaa.

Laitetaas arvostelut:

Kemi Tuomari Jari Laakso 6.10

Plättä ( Kastajan Gardenia)
3v. tyypiltään hyvä narttu, jolla hyvä täyteläinen runko. Tasapainosiet kulmaukset, erinomainen hännän kiinnitys, hyvä etuosa, kaunis pää,joskin silmät eivät saa olla yhtään liiotellummat.Hyvä maski . Erinom liikkeet, silloin kun esittäjä sallii riittävän nopean vauhdin.

AVOERI4

Oulu Tuomari Tarmo Viirtelä 7.10

Pää voisi olla aavistuksen suurempi ja silmät pyöreämmät. Korvat eri paria. Niukahkot vekit. Vankka niska. Tanakka lyhyt runko.Hyvä hännän kieppi ja takaosa.Hyvä sivu ja etuaskel. Aika jäykät liikkeet takaa katsoen. Hyvä käytös
EH4

3 comments:

Anonymous said...

Ihkua Läpä, tuomari kehunu sun käytöstä hyväksi :) Pistä äiskä häpeemään ku mollaan sun sulosuutes käytöstä :)

Anonymous said...

Korvat eri paria ??? :-O Tuomari taitais tarvita rillejä !!! Kyseessähän on aivan upea koiruus !! Kukas toi musta komeus on?

raparperit said...

musta komeus on maatuska. plättä sanoo sitä venäläiseks **** koska maatu on tosiaan venäjältä ja plätän Untomiehen toinen tai oikeestaan plättä on se toinen vaimo. ja plätän korvat on oikesti eri paria, toinen kolmio ja toinen ruusu.