Monday, October 29, 2007


Kartanon Pöllolle ruvettiin jo viikonloppuna laskemaan lähtölaskentaa kun huomattiin että ennestäänki yyberlaiha kissa oli kuihtunu ihan luurangoks. Sitä on vaa niin vaikea tuolta pörrökarvan alta erottaa.

Meno oli muutenkin aika vaisua ja meinattiin että kai pöllön aika sitte vaan on tullu. Äitirapsku rupes kuitenkin seurailemaan tota pöllön syömispolitiikkaa. Kissat oli vaihtanu muutava viikko sitten pateesta lihanpaloihin hyytelössä ja nyt vasta huomattiin että Pöllö söi ruuasta vaan pelkät hyytelöt ja Kossukissa lihapalat.

Ei ihme jos parin viikon hyytelöpaasto vähän vetää heikkoon happeen. Katottiin hampaat ja ne oli aika hammaskivessä mut muuten ian purukunnossa.

Niinpä äitirapsku muussas lihapalat sekasin hyytelön kanssa ja lisäs sekaan vielä vähän hevosjauhelihaa. Pöllön mielestä paska idea koska se hyytelö on ollu just parasta. Rupes kuitenkin syömään ja nyt on vointi kohentunnu selvästi. eilen jo repi terhakkaasti kinkkusiivuja että hampaista tää ongelma tuskin on lähtösin vaan siitä et pöllö nyt on vähän heihei.

Eli pöllöpeijaiset on toistaseks peruttu ja syömispuoli siirretty erityistarkkailuun.

3 comments:

Outi said...

Ihan huuhkajan näköinen !! Oikea lemppari kisulla ! Mikähän mahtaa olla noin-ikä?

Raparperit said...

noin ikä on 13 vee

Anonymous said...

Pöllö pelastui !! :)
Ihanaa kun sait kuvankin siitä nettiin, kun sais vielä kuulla sen ihanaa hurinaa.....

t, jormailmarilat