Sunday, September 30, 2007


Tänään oltiin Tanjan , Eetun , Elsan ja Hildan kanssa Hyvinkäällä SSKY:n erikoisnäyttelyssä.
Likat sai H:t kupikin ja Eetu pelasti päivän ollen VSP sekä VSP-veteraani!

Ja pokaalitkin oli niin suuret et jopa meidän Eetu näyttää niten rinnalla pieneltä ;)


Kiva oli nähdä sukulaisia runsain määrin sillä paikalla oli Eetun lapsista Kalle , Veeti, Cindy ja Hilda heidän äitinsä Vega sekä Elsan sisko Pirkko ja Frida-äiti.
tässä kuvassa eetu ja pojat


Hyvinkää 30.9 Tuomari Harry Tast

Eetu ( Raparperin Bandiitti)

Massiivinen syvä runko. Voimakaskalloinen , hyvin urosmainen pää, joka saisi olla kuivempi. Tyylikäs niskalinja, voimaks eturinta. Hieman pitkä lanneosa. Litteät pyöreät käpälät. Hyvä raajarakenne.Hyvät värimerkit.Leveät säännölliset liikkeet.

VET ERI VEK1 PU1 VSP VSP-VET

Elsa( Calawan Brita)

Pitkä runko. Syvä mutta lyhyt rintakehä. Hyvä pään muoto. Vaaleat silmät ja hajaasentoiet korvat häiritsevät ilmettä. Selkä painuu seistessä. Hyvin rakentunut takaosa, mutta takaliikkeen tulisi olla tehokkaampi.Korkea hännänkiinnitys. Esintyy ryhdikkäästi.

NUO H

Hilda ( Calacan Childa)

Rungon mittasuhteet oikeat, mutta selkälinja ei tasapainossa.Lanne köyristyy voimakkaasti.Kaunis narttumainen pää ja ilme. Hyväasentoiset lavat ja olkavarret.Kintereiden tulee jäntevöityä.. Korkea hännänkiinnitys. Hyvät värimerkit, litteät käpälät. Säännölliset juniorinliikkeet.

JUN H

2 comments:

Anonymous said...

tätä pitää juhlia-- vanhat pitää viedä aina kun vaan joku nuorempikin viedään- olipa asiantunteva tuomari ja komiat pokaalit-- veitkö riinan myös

uma

Tarja Peltola/Handskes said...

Onnittelut ihkulle Eetulle! Komiat on pystit!