Tuesday, January 06, 2009


Raparperilässä on vuosi alkanaut seksikkäissä tunnelmissa. Vanha Eikka-ruuna asta päksäytti tärpeillään olevan veljentyttönsä Hildan. Äitiraparperi joutui oikeen kiinni pitämään kun niin loppuun asti homma vietiin. No Eikalla on pallit otettu pois jo 10 vuotta sitten että suvunjatkumispelkoa ei ole.

Pariskunta on edelleen aika romanttisissa tunnelmissa. Malttoivat sentään mopojen kanssa tanssia muutaman säkeistön kreikkalaista zorbasta niikun häätanssiks.

4 comments:

uma said...

ojjoj mikä sirtaki teidän kööriltä luontuu--
siinä me nähdään, pojasta on polvi vaan parantunut kun hommat sujuu vaikka ihmiset on pistäneet piuhat poikki. pitää kunnioittaa Isi cowboyn täydellistä urosluonnetta, kilttipoika joka osasi jatkaa ´sukua kun luvan sai- samat sanat bonzo,batman, hänen poikansa jne -
nykyään taitaa olla markkinoilla liikaa poikia jotka ei osaa astua janarttuja jotka ei tule kiimaan - on aito seksikkyys siis haalistunut -ilmastonmuutos varmaan?
ehkä pitää Kloonata Eikka!

Tarja Leponiemi said...

Olipahan hulvaton startti vuodelle, ei meinannu tuolilla pysyä kun hekotutti. Terkkuja pötköille ja mopoille!

Tarja Peltola said...

Eikkahan aika sonni on! Hyvää alkanutta vuotta Raparperilään kaikille!

Eva said...

Wautsi..aikas äijä on Eikka. Tosin meilläkin palliton Eki 8.v astui parikin kertaa Boomerin ja kiinni oli niistäkin pidettävä ;).