Friday, July 06, 2007

kuvat: ärripurrilan pikkis


Tältä näyttää Pluumu-mopsi jonka isäntäväki on hyljännyt .

Maailmas ei meinaan oo montaa ihmistä jolle äitiraparperi luottaa nää rakkaansa jos häipyy muutamaks päiväks lomailemaa. Yks tämmönen on ärripurrilan pikkumamma mut ei sekään ilmeisesti tarpeeks hyvä ;)

täs meinaan toinen Plättä -mopo
Hilda kävi mietiskelemäs et olisko ikävissää vai ei
Käpy ei tainnu huomata et me pois oltiika
ja pertti istu kukkapenkissä
Riina sitte ensijärkytyksen jälkee palas pitämää kuria ja järjestystä
ja kaikilla oli sit loppujenlopuks ihan hauskaa.
Kiitti ymmärtäväisyydestä, pikkis !

3 comments:

Anonymous said...

Eiih! Miten SURULLINEN pikku mopo ! Mikä KUVA !!! Ja ilme !!! Oscarin arvoinen suoritus. Voi pieni... Siis mä haluun mopon, vaikka mopokortti puuttuukin...

Anonymous said...

oikeessa outi!! tosta pitää tehdä postikortti -se on niin maansamyynyt et sopis monenlaisen tekstin kanssa-
sanoo uma joka ei voi muuta ku ihmetellä näitten kuvien ilmeikkyyttä - kun ensin kyselin miks pomsseja otit hanna- nyt tiedän - ne on hyviä kuvassa!!
uma

Sari ja ärripurrit said...

Pikkis kiittää kiitoksista... öööh, tässähän menee ihan hämilleen... Voin vakuuttaa, että ilo oli ihan oikeasti mun puolella. Oli nautinto elää tuommosen lauman kanssa pari tapahtumarikasta päivää. Ja ihan erityinen nautinto oli saada sun kamera lainaksi =P
Mähän olen onnistunut ottamaan kerrankin ihan kelvollisia kuvia!
Kaikille Lumperista huolestuneille voin todeta, että masentunut & surullinen pikku mopo on suurenluokan huijaus. Tuo pieni draamakuningatar unohti surunsa heti, kun frolicpurkin kansi kilahti. Siellä tuo henkisesti murtunut pikku otus viiletti iloisesti pitkin metsää kerjäämässä namusia. Suremiskuvat on silkkaa tsekkiläistä jumitusta, melko tehotonta ja lyhytjänteistä selaista =)