Monday, June 25, 2007


Pluumua on vuoden ajan ny vaivannu toistuvat hengitystietulehdukset ja tänää syytä niihin ruvettiin kunnolla selvittämään. Syy löyty nielusta eli Pludella kurkunpään ahtautuma.

Tässä suora lainaus lääkärin diagnoosista:

Röntgenkuvauksessa ei havaita henkitorven ahtautumaa. Henkitorvi on lievästi kaventunut koko matkaltaan, mutta muutos on vähäinen. Pääongelma havaitaan nielussa jossa kurkunpää on ahtautunut.Lisääntynyt hengitystyö ärsyttää kurkunpäätä lisää.Nielurista ovat tulehtuneet ja suurentuneet. Pehmeä kitalaki normaalia löysempi mutta rotu huomioiden tämä ei ole vakava muutos.. Sydämessä havaitaan lievä oikean eteisen laajentuma joka seuraa ahtaumasta.Jos tulehdusongelmia on tiuhaan, voidaan tehdä nielurisojen poisto ja pehmeän kitalaen lyhennys ja katsoa helpottuuko tilanne. Kurkunpäähän ei ole tässä vaiheessa sopivaa leikkaushoitoa.

..eli nyt sai pitkän antsakuurin ja kortsonia myös kuurina sekä varalle niit kohtauksia varten. lääkäri toivoo et ilman lääkitystä pystyttäs oleen talvet ja kesällä ottas aina ton kortisonihoidon. ja jos ei auta ni sit koklataan tota leikkausta joka sekään ei välttämätta auta. mut sydämen laajentuma johtuu tost tulehduksesta eikä plumperin menoa tarvi rajottaa millään lailla.

Et vaiva joka ei tuu koskaan paranemaan mut toivotaan et saadaan pidettyä oireet kurissa. Pluumu torkkuu pöpperössä rnsesapedissä ja läpän sisäinen hoitsu heräs ja se meni sitä lämmittämään

3 comments:

Unknown said...

Kyl se Plumperi siit tokenee ku on noin hyvä hoitsu hoitamassa.
Kohta jo varmaan viilettää pitkin Siikaniemen kartanon maita ja mantuja:)
Terkut Keijulta ,Kummalta ja hoidossa olevalta Irmalta

Unknown said...

Kyl se Plumperi siit tokenee ku on noin hyvä hoitsu hoitamassa.
Kohta jo varmaan viilettää pitkin Siikaniemen kartanon maita ja mantuja:)
Terkut Keijulta ,Kummalta ja hoidossa olevalta Irmalta

Anonymous said...

Voi luuterirakas!!! Kummitustädiltä tuhat paranemissuukkoa ja JORMAlta muutens myös(vaikket muistanukkaan sen nimipäivää....., mut toisaalta sehän on ymmärrettävää, kun on niitä poikakaveriehdokkaita niiiiiiin monta. Ne on noi tsekkitytöt just tommosii.