Thursday, May 17, 2007



Huh olihan pileet tänää!

Ensin käytii pyörähtämäs Hollolan ryhmänäytelmäs ja hakemas Pertille H, Riinalle ja Elsalle EH:t ja Eetulle ROP ja ROP -vet!



Onnea Eetu ja Tanja!

Sit piletettiin parinkymmenen koiran voimin meillä ku Calawanari Anne johti Hildan siskot ja veljet ja Eetu-iskän ja Vega-äidin tänne tapaamiseen.Mukavaa yhdessäoloa ja paskaojassa mulimista ;)


Mukana riehu vielä suvun ulkopuolelta frekimopsi, vihit Martta, Kylli ja Niilo ja rääppiäisille tuli Ruuti -cairni.



ja sit arvostelut

Hollola 17.5 tuomari Anneli Sutela

Elsa

Pieni narttu jolla hyvä pää, hieman kookkaat korvat, seistessä hyvä kaula ja ylälinja, riittävät kulmaukset ja runko, hyvä karvapeite, liikkeessä taipumusta takakorkeuteen
JUN EH2

Riina

erittäin hyvän tyyppinen, hyvä pää , ilme ja korvat. 11,5 vuotias ikäisekseen hyvin säilynyt.hieman ylipainoinen runki, näkyy selkälinjassa.saisi olla paremmin kulmautunut edestä ja takaa.liikkuu leveästi edestä ja svengaten takaa, hyvä karva

VET EH 2

Petra

Erittäin hyvä tyyppi. 14v. jossa jo ikä näkyy.Sievä pää, saisi olla paremmin kulmautunut edestä sekä takaa.Takakorkea seistessä sekä liikkeessä. Hyvä luonne.
VET H

Eetu
erinomainen tyyppi erittäin hyvä pää,kaula ja ylälinja, olkavarsi saisi olla pidempi ja viistompi.erinomainen runko ja takaosa.liikkuu hieman leveästi edesti, muuten ok.hyvä karvapeite, erinomainen luonne.

VET ERI1 PU1 ROP-VET ROP